CASES

DigitalMinds interne kompetencer inkluderer flere fagområder end blot kodning af apps. Det gør at vi kan rådgive og sparre med dig igennem hele appudviklingsprocessen – lige fra den udefinerede ide til en færdig app i App Store. Derfor anser vores kunder os ofte mere som en integreret samarbejdspartner end blot en leverandør.

Vi har dybdegående erfaring inden for mange forskellige industrier. Herunder er vist et lille uddrag af vores cases. Kontakt os hvis du ønsker at få information om nogle af vores cases som ikke er vist her på siden (bl.a. byttebørs til sko, app til redigering af billeder, univers til forbedring af løb, etc.).

DigitalMind - App-bureau i København

Udviklet af DigitalMind

ANDERS "ANDEN" MATTHESEN

DigitalMind har udviklet Anders "Anden" Matthesens officielle app. I appen kan du se showsene og Chromecaste dem til dit TV.

Casestudier af app-udvikling | Bedste app-eksempler

Konsulentopgave

MICROSOFT KONSULENT

Microsoft har igennem ét år hyret DigitalMind til at hjælpe Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (en del af Skatteministeriet) med udviklingen af en Xamarin app.

forsikrings app

Udviklet af DigitalMind

STORSTRØMS FORSIKRING

DigitalMind har udviklet Storstrøms Forsikrings app. I appen kan du bl.a. anmelde skader, finde nyttige informationer om dine forsikringer, se kørselsvejledninger, og meget andet.

Anvendt af de største

Xamarin har over 15.000 kunder på verdensplan og mere end 100 af Fortunes 500 virksomheder benytter teknologien. Dette omfatter bl.a. Coca Cola, Siemens, Bosch, Kellogg's og mange flere. Vi har samlet en liste med links til cases beskrivelser og videoer fra nogle af disse apps. Casene kan bruges som inspiration til at se de mange muligheder der er ved at benytte Microsoft Xamarin.