STORSTRØMS FORSIKRING

Storstrøms Forsikring (STOFO) havde et ønske om at kunne hjælpe deres kunder bedre ift. deres forsikringer. De ville gerne kunne give deres kunder et bedre overblik over STOFOS tilbud og muligheder, men også yde hurtig hjælp når uheldet er ude.

Løsningen blev en Native app til iOS og Android, udviklet i Xamarin. Appen indeholder emails, telefonnumre og links til websider der kan hjælpe STOFOS brugere med hurtigt at finde den information de har brug for. Et af kravene til appen var derfor også at det skulle være muligt at kunne opdatere disse informationer hurtigt hvis de bliver forældede, uden at brugerne behøvede opdatere deres app.

Link til appen

Arbejde leveret

Koncept, UX & UI design, Frontend og Backend development.

Hovedelementer i appen

Opdater indhold (tekster, billeder, etc.) i appen uden at brugerne skal opdaterer den via app store, rutefinder, tilkald vejhjælp i ind & udland og del din lokation så det er nemt at finde dig på vejen, telefonnumre på alle verdens udrykningstjenester, forsinket baggage, tyveri & mistede dokumenter, sygdom i ind og udland, bilskader & glasskader, vejledninger, info & tips angående forsikringer.

Teknologier brugt

Xamarin Forms, Prism, Azure, CosmosDB.