Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde app udvikling for 100.000 kr.

Hjælp én i dit netværk

Hvis du vinder en af præmierne og ikke selv vil bruge den må du gerne videregive den til en i dit netværk (alle typer af etablerede virksomheder, startups, privatpersoner etc.)

DigitalMind, Apps til, halv pris

DigitalMind

DigitalMind er et dansk app-bureau som skaber elegante og robuste app-løsninger med brugeroplevelsen i centrum. Vi er specialister i crossplatform frameworket Microsoft Xamarin, der er fremtidens mest effektive teknologi til at udvikle apps. Xamarin gør det nu muligt at udvikle apps til Android og iOS markant billigere end med traditionelle teknologier - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

DigitalMind leverer apps på projekt- (fastpris) og konsulentbasis (timepris). Det er også muligt at indgå partnerskab med os mod ejerandel i din forretning.

Det er altid muligt at booke et gratis og uforpligtende møde, hvor du kan få sparring på dit app-projekt. Kontakt os via formularen i bunden af siden.

Anvendt af de største

Xamarin har over 15.000 kunder på verdensplan og mere end 100 af Fortunes 500 virksomheder benytter teknologien.

DigitalMind

Vi rådgiver, designer, udvikler og vedligeholder apps

Gratis rådgivning

Vi tilbyder at tage et par uforpligtende og 100% gratis møder med dig vedrørende din app. Du er på ingen måde bundet eller forpligtet til at købe noget af DigitalMind efterfølgende.


Læs mere

Partnerskab

DigitalMind kan hjælpe med at bringe din idé til live. Et eksempel på en partneraftale kan være: "Du betaler 0 kr. og DigitalMind udvikler appen mod X-antal procent ejerskab i din forretning".


Læs mere

Proces

Vi ved af erfaring at alle udviklingsforløb er forskellige og derfor tilpasses vores udviklingsmodel kundernes individuelle behov. Vi kan varetage hele processen eller dele af den.


Læs mere