Din app

Hos DigitalMind sikrer vi, at du får succes med din app, og kan både udvikle den til telefoner og/eller tablets. Vores interne kompetencer inkluderer flere fagområder end blot kodning af apps. Det gør, at vi kan rådgive og sparre med dig igennem hele appudviklingsprocessen – lige fra den udefinerede ide til en færdig app i app store. Dermed behøver du blot at komme med en ukonkret ide til din app, så skal vi nok hjælpe dig med resten. Ligeledes behøver du IKKE at have nogen teknisk viden om app udvikling, for at kunne samarbejde med os.

Pris på din app

Vi får ofte spørgsmålet Hvad koster en app?. Det er ikke muligt at svare entydigt på. Spørgsmålet kan sidestilles med ”hvad koster en bil?”. Det kommer an på biltypen, motorens størrelse, udstyrspakke etc. Ligeledes afhænger en apps pris af antallet af funktioner, kompleksisten af funktioner etc. For at kunne beregne prisen på din app, skal vi vide noget om appen.

Uden at kende din app kan vi garantere, at prisen ved at benytte DigitalMind (og Xamarin), vil være markant billigere, end ved at benytte de traditionelle app-udviklingsteknologier.

Send en kort beskrivelse af din app via formularen i bunden af denne side, så vender vi tilbage indenfor 24 timer med en pris. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe.

Gratis rådgivning

Vi ved af erfaring, at der er mange tvivlsspørgsmål i forbindelse med udviklingen af en app. Vi oplever ofte at udfordringerne og spørgsmålene er forskellige, alt efter hvor kunderne befinder sig i processen. I starten af processen hører vi ofte spørgsmål såsom ”hvad koster min app?””hvor lang tid tager det at udvikle min app?””hvordan kan jeg tjene penge på min app?” etc. Kunder der allerede har en app i App Store, kan have spørgsmål såsom ”kan det økonomisk betale sig at skifte til Xamarin, når jeg allerede har en Java og iOS version af min app?””hvordan kan jeg optimere performance i min app?””hvilke databaser er hurtigst til offline synkronisering?” etc. Uanset hvor du er i processen kan DigitalMind hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Vi tilbyder at tage et par uforpligtende og 100% gratis møder med dig vedrørende din app. Du er på ingen måde forpligtet til at købe noget af DigitalMind efterfølgende. Kontakt os via nedenstående formular eller telefonnummer, hvis du ønsker gratis rådgivning og sparring.

Processen

Når vi udvikler din app vil det ske med udgangspunkt i nedenstående procesmodel. Vi ved af erfaring, at alle udviklingsforløb er forskellige og derfor tilpasses modellen til kundernes individuelle behov.

Modellens faser vil i praksis være iterative (der kan springes frem og tilbage mellem procestrinene, og projektet kan være i flere faser samtidigt), og hvert procestrin vil have indlejret test. Fx vil udviklingsfasen ofte inkludere, at udvalgte dele af appen testes på slutkunder, kollegaer, investorer og andre interessenter. De hyppige test sikrer, at projektet mest effektivt imødekommer formålet med appen.

DigitalMind kan varetage hele processen eller dele af den. Det er fx muligt, at vi er med fra konceptudvikling til release og senere vedligeholdelse. Ligeledes er det muligt at få DigitalMind til udelukkende at udvikle én prototype, som et andet firma senere kan færdigudvikle.

Som kunden vil du altid eje koden DigitalMind skriver, og derfor kan du let få andre til at udvikle videre på din App.

1. Koncept

2. Prototype

3. Udvikling

4. RELEASE

5. VEDLIGEHOLDELSE

1. Koncept

Resultatet af dette procestrin er en beskrivelse af appens funktioner med udgangspunkt i relevante analyser (behovsanalyser, markedsanalyser, analyse af mobiltendenser etc.).

2. Prototype

Resultatet af dette procestrin er en interaktiv prototype, der giver en realistisk fornemmelse af den færdige app. Prototypen kan testes på slutbrugere, kollegaer, investorer og andre interessenter. Du kan læse mere om prototyper under menupunktet Prototyper.

3. Udvikling

Resultatet af denne fase er den færdigudviklede app. Dette er oftest den mest ressourcekrævende fase i processen, og den primære aktivitet er kodning af appen.

4. Release

Resultatet af denne fase er, at den færdigudviklede app ligger i App Store (Google Play Store og Apple App Store), og kan downloades af brugerne.

5. Vedligeholdelse

Efter release foretages der løbende vedligeholdelse af appen. Dette omfatter bl.a. forbedringer af eksisterende funktioner og udvikling af nye.

Videre forløb med din app

Vi vil meget gerne i uforpligtende dialog med dig vedrørende din app ide eller eksisterende app. Du kan kontakte os via informationer og formularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.