HVORFOR HALV PRIS MED MICROSOFT XAMARIN?

Eksperter i Xamarin

DigitalMind har valgt at fokusere 100% på Microsoft Xamarin, da det er fremtidens mest effektive teknologi til at udvikle apps. Xamarin er et framework til at lave crossplatform apps til Android og iOS styresystemer. Med Xamarin er det muligt at udvikle apps til halvdelen af, hvad det hidtidigt har været muligt og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mobile tendenser

Mobilmarkedet er i dag domineret af de to styresystemer, Android og iOS. I 2018 blev der solgt 1.497.420.00 smartphones på verdensplan. Heraf var 85% Android telefoner, 14% iOS telefoner og 1% andre telefoner (bl.a. Black Berry). Af de telefoner der blev benyttet i Danmark i slutningen af 2018, var 50% Android mens 49% var iOS.

Mange brands producerer smartphones og tablets med styresystemet Android. Det omfatter bl.a. Samsung, HTC, Huwai, Sony, etc. Det er udelukkende Apple der producerer smartphones og tablets med styresystemet iOS.

0%

ANDROID (DK)

0%

IOS (DK)

0%

ANDRE (DK)

Traditionel udvikling af Apps

Apps der kan installeres på Android smartphones og tablets, er skrevet i programmeringssproget Java. Apps der kan installeres på iOS smartphones og tablets, er skrevet i programmeringssproget Swift. Derfor skal der kodes to ens apps for at være tilgængelig på begge platforme (én Java version og én iOS version). Dette kræver to teams af udviklere (ét Android team og ét iOS team). Du skal dermed betale to gange for den samme app. Ligeledes skal du betale to gange, hvis du senere vil tilføje funktioner til appen. Dette er en bekostelig og ressourcekrævende proces.

Microsoft Xamarin er fremtidens alternative teknologi, der er mere effektiv end de traditionelle udviklingsmetoder. Med Xamarin er det muligt kun at udvikle én app, der kan bruges på begge platforme.

Udvikling i Xamarin

I Xamarin udvikles kun én app i programmeringssproget C# (C-sharp). Xamarin har en kraftig intern motor (parser), der automatisk omskriver C# koden til én Android app (Java kode) og én iOS app (Swift kode). Dermed udvikles kun én app, men du får automatisk to 100% native apps (klik her for at se en forklaring af ordet "Native app"). Du betaler kun for én app selvom du får to. Ligeledes skal du kun betale én gang når du senere skal have tilføjet nye funktioner i Appen. Derfor er det muligt at udvikle apps til halv pris i Xamarin uden at gå på kompromis med kvaliteten - både apps til smartphones og tablets.

Xamarin er 100% open-source og gratis at benytte. Dette medfører alle de fordele der er forbundet med open-source, bl.a. lave udviklingsomkostninger, højere sikkerhed, bedre kvalitet, bedre integration med andre systemer/protokoller, hurtigere implementering af nye funktioner, etc.

C# er skabt af Microsoft og i top-5 over de mest udbredte programmeringssprog i verden. Når du vælger Xamarin teknologien, er du sikret et bredt fundament af udviklere i hele verden. Kodestandarderne i C# gør at det altid er muligt for DigitalMind at arbejde videre på et Xamarin projekt, fra en anden udvikler. Ligeledes er det altid muligt for andre firmaer at videreudvikle på de Xamarin projekter DigitalMind har udviklet.

Kort historie om Xamarin

Xamarin blev grundlagt i 2011 i San Francisco af Nat Friedman og Miguel de Icaza. Microsoft købte i 2016 Xamarin for omkring 400 millioner dollars. Xamarin benyttes i dag af mere end 15.000 kunder og af mere end 100 af Fortunes 500 virksomheder (de 500 største amerikanske virksomheder). Bl.a. Coca Cola, Bosh, Kelloggs, 3M, etc.

Fremtidens teknologi

Xamarin har over 15.000 kunder på verdensplan og mere end 100 af Fortunes 500 virksomheder benytter teknologien.

PRIS PÅ DIN APP

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster en app?”. Det er ikke muligt at svare entydigt på. Spørgsmålet kan sidestilles med ”hvad koster en bil?”. Det kommer an på biltypen, motorens størrelse, udstyrspakke, etc. Ligeledes afhænger en apps pris af antallet af funktioner, kompleksiteten af funktionerne etc. For at kunne beregne prisen på din app skal vi vide noget om appen.

Uden at kende din app kan vi garantere at prisen ved at benytte DigitalMind (og Xamarin), vil være markant billigere end ved at benytte de traditionelle app-udviklingsteknologier.

Send en kort beskrivelse af din app via nedenstående formular, så vender vi tilbage indenfor 24 timer med en pris. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe.