UX DESIGNPRAKTIKANT HOS DIGITALMIND

Vi har udført arbejde for Anders ”Anden” Matthesen, Microsoft, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (en del af Skatteministeriet), Storstrøms Forsikring og mange andre. En stor del af DigitalMinds succes skyldes vores konstante fokus på gode brugeroplevelser og dermed UX designet. Som UX designpraktikant vil du indgå direkte i det team, der er specialiseret i at skabe gode brugeroplevelser i vores digitale produkter. Alle vores UX designs udarbejdes i programmet Adobe XD. Det er en fordel hvis du har erfaring med programmet, men ikke et krav (du vil blive oplært i det).

Hvem er DigitalMind?

DigitalMind er et dansk app-bureau, der udvikler native apps (apps der kan downloades via app stores) i høj kvalitet. Vi er på nuværende tidspunkt syv ansatte, men forventer at være 20 i slutningen af 2020, da vi oplever stor efterspørgsel på vores ydelser.

Hvad får du ud af praktikforløbet?

Du skal have kendskab til UX design feltet. Dette kan enten være teoretisk fra studiet eller via egne praktiske erfaringer. Vi forventer, hverken, at du er ekspert eller har arbejdet med alle genrer inden for faget. Igennem praktikken vil du nemlig gennemgå et skræddersyet forløb. Herigennem tillærer du eftertragtede kompetencer, inden for de fagområder vi bruger til at skabe gode UX designs (fx brugeradfærd, brugertest, facilitering, design sprint, gamification etc.). Forløbet starter med en grundig oplæring, hvorefter du kommer til at indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere. Dermed får du stor medindflydelse, og har mulighed for at påvirke de endelige designs. Ligeledes får du et stort ansvar, og vil samtidigt blive støttet igennem hele processen. Denne tilgang sikrer, at du får et stort og lærerigt udbytte af din tid hos os.

Hvis du gør det godt i din praktikperiode, kan der være mulighed for job som studentermedhjælper eller fastansættelse efterfølgende.

Hvor og hvordan skal du arbejde?

DigitalMind understøtter tidens tendens om remote work. Det betyder i praksis, at du kan blive vores UX designpraktikant, lige meget hvor i verden du befinder dig. Der er intet krav om, at du skal møde på vores kontor hver dag. Du kan arbejde hjemmefra, fra et kontorfælleskab eller noget helt tredje. Vi foretrækker at mødes fysisk nogle gange i starten af dit praktikforløb, men det er ikke et krav. Alt kommunikation vil foregå via telefonopkald, Skype, Slack, Trello etc. Hvis du derimod ønsker at arbejde fysisk på kontoret sammen med os andre, er du også meget velkommen til det.

Stillingen udgør som udgangspunkt 37 timer pr. uge, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dine studiemæssige forpligtelser. Du skal minimum være i praktisk hos os i 10 uger. Ligeledes skal du kunne tale og skrive dansk.

Søg stillingen

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du meget velkommen til at ringe eller skrive via kontaktoplysningerne i bunden af denne side. Samtaler afholdes løbende så send din ansøgning hurtigst muligt til Anders@DigitalMind.dk.