OM OS

DigitalMind er et dansk app-bureau der er specialiseret i at udvikle apps med Microsoft Xamarin teknologien. Vi er et utraditionelt udviklingshus da vores interne kompetencer inkluderer flere fagområder end blot kodning af apps (bl.a. brugertest, brugeradfærd, procesoptimering, forretningsstrategi og markedsføring). Som eksempel på vores diverterede kompetencer kan nævnes, at vi bl.a. har én ekspert ansat, der har arbejdet med forretningsprocesoptimering (LEAN, Six Sigma etc.) i mere end otte år hos nogle af Danmarks største virksomheder. Det gør at vi kan rådgive og sparre med dig igennem hele appudviklingsprocessen – lige fra den udefinerede ide til en færdig app i app store.

Vi er på nuværende tidspunkt syv ansatte men forventer at være 20 i slutningen af 2020 da vi oplever stor efterspørgsel på Xamarin Apps. Vi har meget høje kvalitetskrav og derfor håndplukkes vores medarbejdere i hele verden. Dette sikrer at vi kan få de nødvendige eksperter og kompetencer til alle fagområder. Vores kollegaer er fysisk placeret i Danmark, Canada, Ukraine, Indien og Sir Lanka. Alle har mange års praktisk erfaring og en solid uddannelsesmæssig baggrund (Bl.a. ingeniører, designere, datamatikere, webudviklere, etc.). Såfremt du indgår et samarbejde med DigitalMind vil al din korrespondance ske på dansk, medmindre du foretrækker engelsk.

Det er altid muligt at booke et gratis og uforpligtende møde, hvor du kan få sparring på dit app-projekt. Kontakt os via formularen i bunden af siden.

DigitalMind

Vi rådgiver, designer, udvikler og vedligeholder apps

Founder, CEO

Baggrund

Civilingeniør (Produktion og ledelse)

Diplomingeniør (Produktionsingeniør)

Bachelor i Web Development

Founder, CTO

Baggrund

Bachelor i Web Development

Datamatiker