(Antal gange delt: 23)Antal tilmeldte

420

• Vind én app til 55.000 kr.
• Vind én prototype til 20.000 kr.
• Vind konsulenttimer for 30.000 kr
• Få én times gratis rådgivning
• Bliv opdateret med værdifuld videnVi afholder i vinteren 2020 en konkurrence for alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev. Konkurrencen slutter når der er 1000 personer der har tilmeldt sig nyhedsbrevet via denne konkurrence. Der er på nuværende tidspunkt 420 der er tilmeldt konkurrencen.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi sender selvfølgelig intet spam


Værdifuld viden


Her er én hurtig quiz:

Spørgsmål 1: Hvor mange nye telefoner bliver der solgt på verdensplan? Spørgsmål 2: Hvad er fordelingen mellem Android- og iOS på verdensplan? Spørgsmål 3: Hvad er fordelingen mellem Android- og iOS i Danmark? Spørgsmål 4: Hvordan skaber du bedst værdi for dine brugere med en app? Spørgsmål 5: Hvad er forskellen på en web app, hybrid app og native app?


Hvis du havde abonneret på vores nyhedsbrev havde du vidst det. Du får nogle af svarene her: Der blev solgt ca. 1.5 milliarder nye smartphones på verdensplan i 2018 og 85% af dem var Android telefoner mens kun 14% var iOS telefoner. I Danmark i 2018 var 49% af de smartphones der blev brugt Android mens 49% var iOS.

Vores nyhedsbrev udsendes 1 gang om måneden og indeholder bl.a. de nyeste trends indenfor app og mobil verdenen, statistikker, beskrivelse af de nyeste teknologier, forklaringer af begreber vedrørende app udvikling og hvordan du kan skabe værdi igennem dine apps. Nyhedsbrevene er skrevet i et ”ikke-teknisk” sprog så de også giver værdi for personer uden teknisk baggrund.

Du vil selvfølgelig ikke modtage nogen former for spam og kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.


Én times gratis rådgivning

Som en ekstra bonus får du mulighed for at få én times gratis rådgivning når du skriver dig op til vores nyhedsbrev (hvis du ønsker det). Vi rådgiver i hele processen uanset om du kun er på idestadiet eller allerede har en færdigudviklet app tilgængelig i app store. Rådgivningen og sparringen er 100% gratis og der er intet krav til at du køber noget efterfølgende.

Hjælp dit netværk

Hvis du vinder en af præmierne i konkurrencen og ikke selv vil bruge den må du gerne videregive den til en du kender, en i dit netværk eller en virksomhed (alle typer af etablerede virksomheder, startups, privatpersoner etc.).


Konkurrencen

Hvis du skriver dig op til nyhedsbrevet deltager du i konkurrencen om nedenstående præmier til en samlet værdi af 100.000 kr.


App – værdi 55.000 kr.

Du får udviklet én rigtig native app til både Android og iOS som kan downloades i Google Play Store og Apple App Store.

Præmien indeholder: Én version til iOS, én version til Android, maksimalt 10 skærmbilleder, alt grafik, simpel backend, flere simple funktioner, begrænset antal avancerede funktioner.

(Eksempler på funktioner: Push notifications, social authentication (Facebook, Google, Twitter etc.), camera access, offline synchronization, realtime messaging, fingerprint authentication, location service, B2C authentication, Globalization (translation), realtime data etc.)

Du ejer koden til appen. Appen er udviklet efter kodestandarder således at andre udviklingshuse og programmører nemt kan udvikle nye funktioner til appen i fremtiden.Prototype – værdi 20.000 kr.

Du får udviklet én interaktiv prototype som giver en realistisk fornemmelse af den færdige app. Prototypen kan bl.a. bruges til at teste (fx koncept, design, etc) på potentielle slutbrugere, kunder, kollegaer og andre interessenter. Den kan ligeledes fremvises til investorer med henblik på funding.

Hvis du senere vil videreudvikle prototypen til en rigtig app kan DigitalMind gøre det. Prototypen er udarbejdet generisk således at du også kan få andre firmaer og programmører til at udvikle den rigtige app hvis du ønsker det.

Præmien indeholder alt hvad der skal til for at omdanne en ide til en færdig prototype. Dette er bl.a. sparring, korrekt design (ikke skitsedesign), test, selve prototypen, rettelser i prototypen etc.Konsulentarbejde – 30.000 kr.

Der udloddes 3 præmier bestående af konsulentarbejde for 10.000 kr. Du bestemmer selv hvad konsulenttimerne skal bruges på. Det kan fx være rådgivning, sparring, udvikling, design oplæg, markedsanalyser, etc. Eneste krav er at det skal være relateret til en app.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi sender selvfølgelig intet spam