RÅDGIVNING

Vi ved af erfaring, at der er mange tvivlsspørgsmål i forbindelse med udviklingen af en app. DigitalMind er eksperter i hele app-udviklingsprocessen og kan bistå med værdifuld sparring og rådgivning.

Vi oplever ofte at udfordringerne og spørgsmålene er forskellige, alt efter hvor kunderne befinder sig i processen. I starten af processen hører vi ofte spørgsmål såsom ”hvad koster min app”, ”hvor lang tid tager det at udvikle min app”, ”hvordan kan jeg tjene penge på min app” etc. Kunder der allerede har en app i App Store, kan have spørgsmål såsom ”kan det økonomisk betale sig at skifte til Xamarin, når jeg allerede har en Java og iOS version af min app”, ”hvordan kan jeg optimere performance i min app”, ”hvilke databaser er hurtigst til offline synkronisering” etc. Uanset hvor du er i processen, kan DigitalMind hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Vi tilbyder at tage et par uforpligtende og 100% gratis møder med dig vedr. din app. Du er på ingen måde forpligtet til at købe noget af DigitalMind efterfølgende. Kontakt os via nedenstående formular eller telefonnummer, hvis du ønsker gratis rådgivning og sparring.